Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση και το επιβεβαίωσε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Ο ρόλος στον οποίο θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα είναι διαφορετικός από αυτόν που περιμέναμε.

 

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

Πράγματι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει άμεσα τηλεοπτικά όχι σε ένα συγκεκριμένο σταθμό αλλά σε πολλά κανάλια, καθώς θα είναι το κεντρικό πρόσωπο μίας νέας διαφήμισης. Όσο για τι πρόκειται να διαφημίσει… Η απάντηση είναι το πιο γλυκό έδεσμα της Σαρακοστής, δηλαδή χαλβάδες

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με διαφορετικό ρόλο, επιστρέφει στην τηλεόραση

Μάλιστα, η ταλαντούχα παρουσιάστρια στην ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με την επιστροφή της είχε αναφέρει το γευστικό γλυκό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Με βάση το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η διαφήμιση αναμένεται να προβληθεί πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς σε λίγο καιρό πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα.
Φυσικά, αυτή δε θα είναι η μόνη τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά η άμεση!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει μία δική της τηλεοπτική εκπομπή και εξετάζει διάφορα πιθανά projects για να βρει αυτό που της ταιριάζει καλύτερα, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα πάνε καλά για τη γλυκιά παρουσιάστρια που διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της! Τελευταία, τη βλέπουμε να φανερά αδυνατισμένη να λάμπει από ευτυχία, καθώς έχει καταφέρει να βρει τον μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Παράλληλα, βρίσκεται σε παραγωγική περίοδο στα επαγγελματικά της και ταυτόχρονα κάνει δημιουργικά πράγματα που τη γεμίζουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here