Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο «The 2Night Show» ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

 

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις φήμες εγκυμοσύνης και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«The 2Night Show»

«Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα και γω την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα και εγώ να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Λέω, κάτι ξέρουν! Και… κάνω, αλλά δεν είμαι. Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη στιγμή η εγκυμοσύνη, τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω όλο αυτό. Εννοείται πως θέλω. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν ξέρω πως βγήκε κάτι τέτοιο. Γιατί μας παίρνουν και οι οικογένειές μας και είναι ένα λεπτό ζήτημα» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες εγκυμοσύνης.

Όσο για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Με τον Βασίλη είμαστε καλά. Είναι πολύ καινούργιο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα, το οποίο το εξωτερικεύω κιόλας αυθόρμητα. Με τον Βασίλη ζω αυτά που άκουγα από τις φίλες μου και τα έβλεπα υπερβολικά σε μια σχέση. Τώρα μου φαίνονται φυσιολογικά. Ευτυχώς ταιριάζουμε, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί αλλά έχουμε και τα σπίτια μας. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει πάντα κοιμόμαστε μαζί. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Περίπου 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο studio που έκανα γυμναστική και έκανε και εκείνος. Μου ήταν πάντοτε συμπαθής. Είμαστε μαζί 6 μήνες».

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here