Η εκδρομή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην Αράχοβα ήταν πολύ ρομαντική, όμως η επιστροφή τους στην Αθήνα συνδυάστηκε με ένα πλήθος αρνητικών σχολίων.

 

ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

 

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ούσα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε σχετικές αναρτήσεις.

ις προηγούμενες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της βρέθηκαν στην Αράχωβα, όπου πέρασαν στιγμές χαλάρωσης. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ούσα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε σχετικές αναρτήσεις. Ωστόσο, η απόφασή τους να βρεθούν στην Αράχωβα εν μέσω lockdown, προκάλεσε θυμό σε κάποιους, οι οποίοι έσπευσαν να “επιτεθούν” στην παρουσιάστρια μέσω των σχολίων στο προφίλ της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον ντόρο που ξέσπασε, απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram για να δώσει ένα τέλος.

Ωστόσο, η απόφασή τους να βρεθούν στην Αράχωβα εν μέσω lockdown, προκάλεσε θυμό σε κάποιους, οι οποίοι έσπευσαν να “επιτεθούν” στην παρουσιάστρια μέσω των σχολίων στο προφίλ της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον ντόρο που ξέσπασε, απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram για να δώσει ένα τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here