Ο Πάνος Καλλίδης αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor και όταν έφτασε στην Ελλάδα είχε ένα μήνυμα να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη από τη Μαριαλένα.

 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

Η νεαρή παίκτρια του Survivor, όταν ο Πάνος Καλλίδης αποφάσισε να αφήσει πίσω του το reality επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να στείλει ένα «ευχάριστο» μήνυμα στον τραγουδιστή με τον οποίο διατηρεί σχέση.

Πάνος Καλλίδης: To μήνυμα από τη Μαριαλένα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη

Η σύντροφος του Πάνου Καλλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» του Open και χαρακτήρισε αυτό το μήνυμα «ευχάριστο».

«Ο Πάνος έκανε πολλές μέρες να επανέλθει όσον αφορά τον ύπνο. Τρώει ακατάπαυστα, έβαλε δέκα κιλά. Τη μπλούζα που φορούσε στο Survivor την έχω πλύνει τρεις φορές και δεν καθαρίζει. Ο Πάνος δεν ήξερε ούτε τον Σάκη ούτε τη Μαριαλένα πριν μπει στο παιχνίδι. Ήξερε μόνο ότι θα μπει η Ελευθερία γιατί είχαν μιλήσει από πριν», ανέφερε αρχικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Η Λεάννα Μάρκογλου πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ο Πάνος το βλέπει αλλιώς τώρα το παιχνίδι, νομίζει ότι είναι πιο σκληρό. Όντως έφερε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη από τη Μαριαλένα και ήταν ευχάριστο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here