Ο Γιώργος Λιανός ύστερα από τη γέννηση της κόρης του, Βαλέριας, επιστρέφει στα επαγγελματικά του καθήκοντα στο Survivor. O παρουσιαστής μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους τη χαρά του για τη νέα οικογενειακή κατάσταση.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ

 

Ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Δεν το πρόλαβα. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και μπήκα στο αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση, κανονικά.

Για τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Λιανός, προκειμένου να επιστρέψει στο πόστο του στο Survivor. Ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, με τον ίδιο να αναφέρεται για πρώτη φορά στη γέννηση της κόρης του που θα πάρει το όνομα Βαλέρια. «Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Δεν το πρόλαβα. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β. Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και μπήκα στο αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση, κανονικά. Μας χωρίζουν πολλές ώρες. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Ήξερα πως αν συμβεί πριν θα το προλάβαινα μετά. Θα κάνουμε face time τώρα. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που αποχωρώ. Δε θα ήθελα πέμπτο παιδί. Νομίζω τα σκήπτρα τα κρατάει ο Βασίλης Σπανούλης» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Μας χωρίζουν πολλές ώρες. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Ήξερα πως αν συμβεί πριν θα το προλάβαινα μετά. Θα κάνουμε face time τώρα. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που αποχωρώ. Δε θα ήθελα πέμπτο παιδί. Νομίζω τα σκήπτρα τα κρατάει ο Βασίλης Σπανούλης» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here