Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη αυστηρότητα στα μέτρα της καραντίνας, καθώς οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται μόνο στα πλαίσια του δήμου τους. Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, τήρησε κατά γράμμα αυτούς τους περιορισμούς τις τελευταίες μέρες;

 

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Για όλους όμως δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Αν είσαι προβεβλημένος, αν είσαι δημοφιλής τότε μπορείς να ανεβάζεις με χαρά στα social media ότι κυκλοφορείς ελεύθερη μακριά από τον τόπο κατοικίας σου.

Ελένη Μενεγάκη: Η παραβίαση της καραντίνας και τα επικριτικά σχόλια στο Instagram

Για παράδειγμα η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία διαμένει στα βόρεια προάστια, με πολύ χαρά ανάρτησε φωτογραφίες στο instagram με τις οποίες μας δηλώνει τη χαρά της που ψωνίζει στην κεντρική αγορά της Αθήνας.

«Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας», αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αρνητικά γι΄αυτήν.

 

ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA

Μεταξύ των χρηστών των social media που σχολίαζαν υπάρχουν και τα εξής:

Παραβίαση μέτρων; Μελίσσια κεντρική αγορά 2 χιλιόμετρα; Για να μαζευτούμε λίγο ζούμε σε άλλους καιρούς επιτέλους αυτά τα περιμένουμε από 15χρονα……………

Μπορούμε να κατέβουμε κέντρο;

Από τα ΒΠ έως τη Βαρβάκειο είναι πάνω από 2χλμ….νομίζω…🤔🤔 ποιος ο κωδικός χρήσης?

Πράγματι πως μετακινηθήκατε? Πείτε μας κ εμάς εάν είναι κάτι που μας ξέφυγε.. 😮

https://www.instagram.com/p/CMZIpLPFJyh/?utm_source=ig_web_copy_lin

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here