Η Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξενήθηκε στο Love it και μίλησε για την εμπειρία του Survivor.

 

«ΤΟ SURVIVOR ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΡΟΛΟΣ»

Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο από τα σχόλια που είχαν ειπωθεί κατά τη διάρκεια που ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ανθή Σαλαγκούδη: Πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο

“Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που είχαν γραφτεί, στεναχωρήθηκα, περισσότερο γι’ αυτά που αφορούσαν την οικογένειά μου. Το Survivor ήταν ένας κόντρα ρόλος κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν. Δεν ισχύει ότι δεν προσπαθούσα στα αγωνίσματα. Το πιο δύσκολο για μένα μέσα στο Survivor ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου.”, είπε.

 

 

«ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ»

“Από την αρχή άκουγα διάφορους ψιθύρους σχετικά με το πατέρα μου, ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Προσπαθούσα να τα ξεπεράσουν αυτά που άκουγα γιατί ήταν και πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Αν οι άνθρωποι αυτοί μου τα έλεγαν κατάμουτρα θα τους απαντούσα, όπως έγινε με τον Τριαντάφυλλο.”, συμπλήρωσε.

 

«ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ»

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος τη σχολίασε αρνητικά και χωρίς να θέλει να δώσει έκταση στο θέμα, τόνισε: “Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που η σχέση μας ήρθε σε ρήξη ήταν ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όλα όσα έχει πει ο Περικλής. Όταν κλείνει ένα κύκλος, κλείνει για μένα. Πιο κοντά είχα έρθει με τον Περικλή μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here