Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να υποβάλλει ερωτήσεις στον διάσημο δικηγόρο στην εκπομπή της, ωστόσο εκείνος αντέδρασε με οργή.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Το πρωί της Τετάρτης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Open, “Ευτυχείτε”, για να μιλήσει για την υπόθεση. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μερικές ερωτήσεις, με κάποιες από αυτές όπως φαίνεται να ενόχλησαν τον Αλέξη Κούγια κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο.

Αλέξης Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στην Κατερίνα Καινούργιου!
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Αλέξη Κούγια για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία.

«Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας με την Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια να ρωτάει κι άλλα πράγματα για την υπόθεση.

Ωστόσο, ο ποινικολόγος έκλεισε το τηλέφωνο με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη και να ξεσπά on air: «Κύριε Κούγια σας παρακαλώ γιατί το κάνετε αυτό; Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν. Μα πείτε μου. Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο. Τι θέλει ο κύριος Κούγιας; Να βγαίνει και να τον βρίζω; Τελικά αυτό θέλει μάλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here