Θέλετε ποιοτική διασκέδαση σε ένα μαγαζί σύγχρονων προδιαγραφών; Αναζητάτε μήπως εκδηλώσεις που θα σας συναρπάσουν με την live μουσική, τους διάσημους DJs και τις επαγγελματίες performers; Τα Sin City και No Filter Parties δίνουν αυτό ακριβώς που ψάχνετε, και δεν σταματούν εκεί.

Συνδυάζοντας βαρύγδουπα ονόματα στο χώρο της RnB, της House, της Rap και πολλών ακόμη ειδών μουσικής με οπτικά εφέ και laser shows που «κόβουν την ανάσα», τα parties αυτά θα κάνουν ολόκληρη την Αθήνα να παραμιλά. Αν συμπεριλάβετε τώρα στα θετικά και τα εξαιρετικά οικονομικά ποτά και τα περίτεχνα κοκτέιλ που ετοιμάζει το έμπειρο προσωπικό του club, τότε θα έχετε σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για το τί ακριβώς σας περιμένει όταν παρευρεθείτε σε κάποιο από τα δύο parties.

Κάθε Σάββατο, το No Filter party υμνεί την nightlife κουλτούρα, χτυπώντας στην καρδιά των clubs και κέντρων νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας. Δυνατές μουσικές επιλογές – από electro swing και jazz μέχρι dubstep και house, τα τελευταίας τεχνολογίας ηχεία του club σαλπίζουν χορευτικούς ρυθμούς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here