Στο όνομα Showtime Party ακούει ένα από τα πιο εκρηκτικά και σικάτα πάρτι που προίκισαν την νυχτερινή Αθήνα με την παρουσία τους. Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα night clubs κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της πρωτεύουσας, λίγα είναι αυτά που έχουν το θάρρος να διοργανώσουν τόσο μεγαλεπήβολες και prestigious εκδηλώσεις.

Ξεκινώντας από μια πρωτοποριακή και άκρως καινοτόμα πρωτοβουλία για ένα πάρτι που μεταμορφώνεται και επαναπροσδιορίζεται συνεχώς, το Showtime ενσαρκώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός high class event που θα ζήλευαν clubs της Νέας Υόρκης.

Έχοντας φιλοξενήσει ονόματα όπως αυτά του Young T, του Bugsey, του DJ Jason P από το kiss fm UK, του FY, του DJ Robin, του L’ Artistque, του Ruby, του V. Stavroy, του Brunito και πληθώρας ακόμη λαμπερών guest και resident εμφανίσεων, το Showtime είναι ένα τρένο που δεν σταματά να παίρνει μπρος.

Από μουσικής άποψης; EDM, RnB, Hip Hop, trap, electro swing, techno – το Showtime δεν έχει ένα πρόσωπο αλλά πολλά. Μάλιστα, έχει ήδη φιλοξενήσει τους δημιουργούς των top hits Ay Caramba, Strike a pose και Gangland, ενώ έχει ήδη διοργανώσει Live Act SASKE με bunny χορεύτριες, προσφέροντας απλόχερα διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο Showtime, πέρα από την θεσπέσια ακουστική που ενισχύεται από ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, θα απολαύσεις extravagant light shows, φιάλες με σαμπάνια που σπιθίζουν με βεγγαλικά, απολαυστικά κοκτέιλ σε απίστευτα ελκυστικές τιμές και, πάνω απ’ όλα, αντιμετώπιση VIP. Είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα φτιαγμένο από ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν πώς να διοργανώνουν αξέχαστες βραδιές, και αυτό φαίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here