Το Sex Me Up είναι ένα από τα πιο διαχρονικά πάρτυ της νυχτερινής Αθήνας. Όλα ξεκίνησαν το 2010 στο Boutique Club κι αμέσως το event γνώρισε τεράστια επιτυχία και απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε διάφορες πόλεις της επαρχίας και στην Κύπρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2011 ταξίδεψε εκτός Αθηνών πάνω από 200 φορές.

Φέτος το χειμώνα το πάρτυ επιστρέφει και πάλι στο Κολωνάκι. Κάθε Πέμπτη βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Πανεπιστημίου 10. Στο πάρτυ κυριαρχούν οι RnB ήχοι ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Όλοι κινούνται στο ρυθμό ανεβαστικής μουσικής που ανεβάζει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια το πάρτυ έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που το ακολουθεί πιστά σε όποιο μαγαζί κι αν στεγάζεται.

Οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία και να απολαύσουν στα decks κορυφαίους Djs του είδους. Χορός και τραγούδι συνθέτου το απόλυτο σκηνικό διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τι κι αν δεν είναι Σαββατοκύριακο? Όλα σε καλούν να βγεις έξω και να διασκεδάσεις μέχρι τελικής πτώσης σε ένα από τα καλύτερα πάρτυ της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here