Το Dolce Vita είναι ίσως ένα από τα πιο μακροχρόνια party που έχει φιλοξενήσει ποτέ η νυχτερινή Αθήνα. Η παράδοση του κρατάει από το 2017 .οταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, στο Κολωνάκι.

Το μαγαζί που διοργανώνει τις μοναδικές Dolce Vita βραδιές είναι το MInd The Gap, το club που στεγάζεται στην οδό αναγνωστοπούλου 9 και έχει προκαλέσει αίσθηση τα τελευταία χρόνια. Στο Dolce Vita θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με μουσικές και ατμόσφαιρα που σίγουρα θα σε παρασύρουν και θα σε σαγηνεύσουν.

Οι επιλογές των Djs επικεντρώνονται κυρίως στην ξένη μουσική και συγκεκριμένα στους house και R n B ρυθμούς. Τα φαντασμαγορικά οπτικά εφέ σου δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε μια μεγάλη γιορτή και σε καλούν να θες να γίνεις κομμάτι της.

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα είναι εκεί για να απαθανατίσουν τις λαμπερές στιγμές σου οι οποίες θα δημοσιευτούν στην επίσημη σελίδα του μαγαζιού αλλά και του party. Η φαντασμαγορική διοργάνωση λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη ενώ η πρεμιέρα της έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το πολυτελές club, εκτός από τα κλασικά ποτά που μπορείς να απολαύσεις στο χώρο του, σου προσφέρει και πολλές επιλογές όσον αφορά τα cocktails. Ωστόσο, εάν θέλεις να κλείσεις τραπέζι μπορείς να κατοχυρώσεις μια απλή φιάλη με 90 ευρώ ανά 5 άτομα, μια special με 110 ευρώ ανά 5 άτομα ή μια premium με 140 ευρώ ανά 5 άτομα. Επίσης μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες για το πως μπορείς να διασκεδάσεις σαν VIP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here