Η απολαυστική κωμωδία “Μαγειρεύοντας με τον Έλβις” και η αγαπημένη μας Ελένη Ράντου, έρχονται στις οθόνες μας με online streaming για 3 ξεκαρδιστικές παραστάσεις.

 

“ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΒΙΣ” ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ONLINE STREAMING

 

Η Ελένη Ράντου ανοίγει το αρχείο των παραστάσεων της στο Θέατρο Διάνα με αφορμή τα 20 χρόνια θεατρικής πορείας. Παραστάσεις που αγαπήθηκαν, συζητήθηκαν, βραβεύτηκαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία με δύο και τρείς χρονιές επιτυχίας τώρα σε streaming προβολές.

Η ηθοποιός μας δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την 20χρονη πορεία, έστω κι από απόσταση, ξετυλίγοντας το νήμα με την πρώτη παράσταση που έγινε σημείο αναφοράς. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το θρυλικό “Μαγειρεύοντας με τον Έλβις” του Λι Χολ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

"Μαγειρεύοντας με τον Έλβις" τώρα στις οθόνες μας με online streaming

Μπορούμε να το απολαύσουμε σε Streaming αύριο Δευτέρα 4, Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 20:00. Υπήρξε μια παράσταση σταθμός που τάραξε τα νερά και καθιέρωσε το είδος της ανελέητης ανθρώπινης κωμωδίας την οποία υπηρετεί η Ελένη Ράντου όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ελένη Ράντου μαζί με την Κατιάνα Μπαλανίκα, το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Αντώνη Λουδάρο, ακολουθώντας την καλπάζουσα, ευφάνταστη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα στην κωμωδία «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις», μας έκαναν να λυθούμε από το γέλιο και να αναρωτηθούμε για το παράλογο και τον εκτροχιασμό της ανθρώπινης ζωής και συμπεριφοράς με τον πιο σουρεαλιστικό και γκροτέσκο τρόπο, παρέα με τις αξέχαστες μελωδίες του Ελβις Πρίσλεϊ.

Στην απολαυστική, κωμικοδραματική σάτιρα του Λι Χολ και οι τέσσερις ηθοποιοί αποκαλύπτουν την απόλυτη ικανότητα τους να φωτίσουν τη δραματική αλήθεια που μισοκρύβεται πίσω από το κωμικό.

Οι μουσικές αναφορές στις ανεπανάληπτες δεκαετίες των 50s και 60s βοηθούν τους ήρωες να διαφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των αδιέξοδων σχέσεων του σήμερα και δημιουργούν νοσταλγικές ψευδαισθήσεις.

«Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» του Λι Χολ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης

Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Λουδάρος

Κατάλληλη μόνο με γονική συναίνεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here