Το αριστούργημα του Νηλ Σάιμον “Ξυπόλυτοι στο πάρκο”, είναι διαθέσιμο σε λίγες ακόμα live streaming παραστάσεις, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.

 

ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΤΟΥ ΝΗΛ ΣΑΙΜΟΝ, ΣΕ ONLINE STREAMING ΓΙΑ 2 ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Σε πείσμα των καιρών και για όσους θέλουν να δουν ό,τι πιο κοντινό στην θεατρική πραγματικότητα και εμπειρία, η HAPPY PRODUCTIONS και ο Νέος Ακάδημος «μένουμε ανοιχτά» on line.

Έτσι, μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε το online streaming, και οι δύο φετινές παραστάσεις του θεάτρου μας, το βραβευμένο με Τόνυ αριστούργημα του Νηλ Σάιμον Ξυπόλυτοι στο πάρκο και το μακροβιότερο έργο μυστηρίου στο παγκόσμιο θέατρο, η Ποκτικοπαγίδα της Άγκαθα Κρίστυ, θα συνεχίσουν online για περιορισμένες παραστάσεις.

Ξυπόλυτοι στο πάρκο, του Νηλ Σάιμον σε online streaming για 2 ακόμη παραστάσεις

Το έργο μεταδίδεται σε ανάλυση High Definition 1080p, ενώ προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο απτέλεσμα, το γύρισμα πραγματοποίησε επαγγελματικό συνεργείο με 5 κάμερες και 12 τεχνικούς. Την τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του Streaming, επιμελήθηκε η σκηνοθέτης της παράστασης και γνωστή για τις μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες Ρέινα Εσκενάζυ.

Έτσι, για λίγες ακόμη μόνο παραστάσεις, το θεατρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια από τις μεγαλύτερες φετινές παραγωγές, αλλά συνάμα ένα έργο αστείο και τρυφερό, που ζεσταίνει την καρδιά και μας ταξιδεύει μακριά από την δύσκολη καθημερινότητα.

Ραντεβού λοιπόν με πέντε γνωστούς κι αγαπημένους πρωταγωνιστές του θεάτρου το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here