Οι καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, σε μια συμβολική διαμαρτυρία για την αποπομπή της Λίνας Μενδώνη από τη θέση της και την ανάληψη πολιτικής ευθύνης για όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ: «ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ»

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μάλιστα, μιλώντας στο «Πρωινό», αποκάλυψε ότι γνώριζε για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ εξήγησε γιατί βρίσκεται στη συγκέντρωση. «Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε.

Οι καλλιτέχνες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Ζητούν την παραίτηση της Μενδώνη

Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού γιατί θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεσης», είπε σε σχέση με τη συγκέντρωση.

«Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

«ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ»

 

Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν καίρια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι θα βρεθούν στο ΣΕΗ (Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών) οι δικηγόροι του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαϊκάλη, προκειμένου να παραλάβουν τις καταγγελίες που τους αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here