Η Disney μας επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού μέχρι το καλοκαίρι θα μπορούμε να απολαύσουμε όλα τα επεισόδια της σειράς «The Golden Girls» (Τα Χρυσά Κορίτσια) στην υπηρεσία streaming, Disney Plus.

 

THE GOLDEN GIRLS: ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

 

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την είδηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενόψει της μαζικής κυκλοφορίας περιεχομένου στις 23 Φεβρουαρίου με 276 ταινίες και πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές να διατίθενται στην πλατφόρμα ταυτόχρονα.

 

«The Golden Girls»: Όλα τα επεισόδια της σειράς στην Disney Plus από το καλοκαίρι

Παρ’ όλο που το «The Golden Girls» δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο πακέτο περιεχομένου, το οποίο φέρει τον τίτλο «Star», η Disney επιβεβαίωσε ότι η αμερικανική τηλεοπτική κωμική σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην υπηρεσία streaming.

Η σειρά «Golden Girls» προβλήθηκε την περίοδο 1985 – 1992 και επικεντρώνεται στα κατορθώματα τεσσάρων γυναικών άνω των 50 ετών (Μπέατρις Άρθουρ, Μπέτι Ουάιτ, Ρου ΜακΚλάναχαν και Έστελ Γκέτι) που ζουν στο ίδιο σπίτι στο Μαϊάμι.

Η σειρά επτά κύκλων και 180 επεισοδίων κέρδισε 11 βραβεία Emmy, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και ήταν υποψήφια για Emmy 68 φορές. Η Disney δεν ανακοίνωσε ακριβή ημερομηνία, αλλά επιβεβαίωσε ότι η σειρά στο σύνολό της θα προστεθεί στο περιεχόμενο του Disney Plus έως το καλοκαίρι. Οι θαυμαστές της σειράς αντέδρασαν με ενθουσιασμό στην είδηση με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here