Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο ερμηνευτής με τις δεκάδες επιτυχίες, που έχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του στην πολυετή καριέρα του, καλωσορίζει το 2021 με την πιο δυνατή μπαλάντα με τίτλο “Αυτό το Λίγο”.

 

Ο ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ 2021 ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του και έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιες επιτυχίες. Διαθέτει μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές και οι μπαλάντες του κάνουν τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν και βρίσκουν πάντοτε το στόχο τους «Στην καρδιά».

Ο αγαπημένος ερμηνευτής σε κάθε καινούριο του τραγούδι καταφέρνει να υπερβεί τον ίδιο του τον εαυτό και να χαρίσει μια ακόμη ανεπανάληπτη ερμηνεία. Ο τρυφερός λαϊκός τροβαδούρος της αγάπης πιο ανανεωμένος από ποτέ, έρχεται στο φινάλε της χρονιάς να κάνει τη διαφορά με την πιο δυνατή μπαλάντα της καριέρας του με τίτλο: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης καλωσορίζει το 2021 με την πιο δυνατή μπαλάντα

Η μουσική του Κωνσταντή ντύνει ιδανικά με τη μελωδία της τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου που όπως προδίδει ο τίτλος μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και «Αυτό το λίγο» που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Επάξια το videoclip έρχεται να συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρία FINIX.

Απολαύστε το καινούριο τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη με τίτλο “Αυτό το Λίγο” και το videoclip με ένα κλικ εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here