Δημοσιεύματα μετέδωσαν την πληροφορία ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης, παραβιάζοντας τους κανόνες της καραντίνας, τραγούδησε χτες σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, η Finix Records, με ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά τις παραπάνω φήμες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση της Finix Records.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ FINIX RECORDS

Με βάση τα πρόσφατα δημοσιεύματα από ειδησεογραφικά websites που υποτίθεται ότι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδούσε χτες σε κατάμεστο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας εν μέσω πανδημίας. Σαν ενημερώνουμε πως καμία σχέση δεν είχε ο κύριος Αδαμαντίδης με το εν λόγω μαγαζί χτες το βράδυ και δεν τραγούδησε σε κανένα μαγαζί εν μέσω πανδημίας.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ανακοίνωση της Finix Records διαψεύδει πως τραγούδησε χτες σε νυχτερινό κέντρο

Τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψεύδη όσο αναφορά το όνομα του κυρίου Αδαμαντίδη. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και πως πολλοί ψάχνουν να δώσουν αφορμές για το ξέσπασμα του κόσμου αλλά και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με νέες ψευδείς ειδήσεις αλλά αυτό δεν θα γίνει με το όνομα της τελευταίας μεγάλης φωνής της Ελλάδας. Το βίντεο που αναπαραγάγουν για να στηρίξουν αυτές τις ειδήσεις είναι ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ LOCKDOWN και πριν από αρκετό καιρό σε ένα guest live που έκανε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Θα έπρεπε να ελέγχουν καλύτερα τις πληροφορίες τους και να μην αναπαραγάγουν ειδήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ειδικά για καλλιτέχνες θρύλους της ελληνικής μουσικής που αντιθέτως θα έπρεπε να έχετε εξυμνήσει και να έχετε τιμήσει. Ζητάμε από την Ελληνική αστυνομία να προβεί σε ανακοίνωση και να διαψεύσει το γεγονός ότι ο κύριος Αδαμαντίδης βρισκόταν στο εν λόγω μαγαζί. Ζητάμε επίσης από όσα μέσα αναπαρήγαγαν αυτή την ψευδή είδηση να αποκαταστήσουν την αλήθεια ως προς το όνομα του κυρίου Αδαμαντίδη και να μην επιτρέψουν την συκοφαντία σε ένα άνθρωπο- καλλιτέχνη που έχει υπηρετήσει μουσικά το Λαό αλλά και τον χώρο του πολιτισμού με τον καλύτερο τρόπο. Ο κύριος Αδαμαντίδης βρίσκεται στην ίδια δύσκολη θέση με όλους τους καλλιτέχνες αλλά και μαγαζιά εστίασης που έχουν πληγεί την περίοδο αυτή και δεν θα δεχτούμε καμία ψευδή είδηση σαν και αυτή.

Finix Records

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here