Ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν αναμενόταν θα ανακοινώσει το δωδεκάρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το Σάββατο 22 Μαΐου.

 

Ο 10ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» της ΕΡΤ στο ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας.

ελικός Eurovision: Ποιος είναι ο 10χρονος που θα ανακοινώσει το δωδεκάρι της Ελλάδας

Παράλληλα θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην ιστορία 65 ετών του διαγωνισμού.

Ο Μανώλης Γκίνης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Μπορεί να μην έχει αναδειχθεί έντονα, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania και ο Μανώλης γνωρίστηκαν προσφάτως στο «Καλύτερό Μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό show που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here