Η Στεφανία Λυμπερακάκη μετράει αντίστροφα για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision και να ερμηνεύσει το Last Dance. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη και μοιράστηκε λεπτομέρειες της συμμετοχής της.

 

Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION 2021

 

Τι θα φοράς;

Μια ξεχωριστή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του και ήταν όνειρο μου να φορέσω και εγώ μια δική του δημιουργία. Πού να φανταζόμουν ότι αυτό θα συνέβαινε στη σκηνή της Eurovision.

Στεφανία Λυμπερακάκη: Τι θα φορά στη σκηνή της Eurovision και πώς νιώθει

Το «Last Dance» σκαρφάλωσε ήδη στο Top 10 των iTuns Charts 15 χωρών στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων η Ισπανία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Αγγλία. Αποτελεί αυτό ήδη μια νίκη για σένα;

Για εμένα και την ομάδα μου αυτό είναι η μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης και αποδοχής του κόσμου προς το τραγούδι. Δεν εφησυχάζουμε βέβαια και συνεχίζουμε την προετοιμασία για τη σκηνή της Eurovision με την προσδοκία πως το αποτέλεσμα θα κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Το γεγονός ότι βρέθηκα στα charts 15 χωρών με την κυκλοφορία του τραγουδιού μου δίνει μεγάλη δύναμη και χαρά.

Τι θα ήθελες να πουν οι Έλληνες που θα σε παρακολουθήσουν στον ημιτελικό και τον τελικό της Eurovision;

Θέλω να νιώσουν περήφανοι! Ελπίζω το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσω μαζί με όλη την ομάδα να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η στήριξη των Ελλήνων και της χώρας μου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here