Μοναδική ήταν η συνύπαρξη του συγκροτήματος ΜΕΛISSES με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε μια μουσική συνάντηση που έντυσε τη νύχτα μας με νότες.

 

 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ»

 

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, που παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη Ρένα Μόρφη. Ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια με τον μοναδικό τους τρόπο. Η ξεχωριστή συνύπαρξη «μάγεψε» το κοινό και έγινε no1 trend στο Twitter, ενώ θα μεταδοθεί ξανά σήμερα, Παρακευή, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Άλκηστη Πρωτοψάλτη και Χρήστος Μάστορας: Η καλλιτεχνική συνάντηση που ξεχωρίσαμε στο «Μουσικό Κουτί»

«Με την Άλκηστη μπορεί να μην τα έχουμε πει ποτέ στην σκηνή τα λέμε όμως συχνά τηλεφωνικά … Το “Κύμα”, ένα από τα τραγούδια μας που έγινε επιτυχία, ήταν να το πει η Άλκηστη», αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας αναφερόμενος στην αληθινή φιλία και αλληλοεκτίμηση που τους ενώνει.

Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Χρήστος Μάστορας ένωσαν μοναδικά τις φωνές τους σε μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Τράβα Σκανδάλη». Επίσης, ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μεταξύ άλλων και το «Που ‘Ναι Η Αγάπη», τη νέα επιτυχία που κυκλοφόρησαν οι ΜΕΛISSES από την Panik Records, που ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά δύο εκατομμύρια YouTube views.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here