Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχονται με νέα επιτυχία με τίτλο “Νικητές Χαμένοι”.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ- ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχονται με νέα επιτυχία με τίτλο “Νικητές Χαμένοι”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της Heaven, πολύ σύντομα θα ακούσουμε το νέο τραγούδι, που φαίνεται πως θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Μιχάλης Χατζηγιάννης- Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έρχονται με νέα επιτυχία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά, καθώς τα δύο τραγούδια του με τίτλο “Χορεύω” και “Μην Αργείς” ακούγονται παντού.  Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποτελεί εγγύηση στο χώρο του τραγουδιού, καθώς με τη μοναδική φωνή της κάνει κάθε τραγούδι να ξεχωρίζει.

Το νέο της τραγούδι ακούει στον τίτλο «Νικητές Χαμένοι» και θα το αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας άκουσμα! Πρόκειται για μια σύγχρονη ωδή στον έρωτα σε στίχους του Σταύρου Σταύρου, με την εξαιρετική ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να απογειώνει το συναίσθημα του ακροατή.

Για άλλη μια φορά η κορυφαία ερμηνεύτρια της γενιάς της επιβεβαιώνει ότι η τέχνη δεν σταματά ποτέ και ενώνει μουσικές, λόγια καρδιάς, σκέψεις και αισθήματα…

Μέσα από μια κίνηση «ματ» γεννήθηκε μια ονειρική συνεργασία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που αγκαλιάζει μουσικά τη φωνή της, μέσα από τους εξαιρετικούς στίχους του Σταύρου Σταύρου.

Πάρτε μια μικρή ιδέα από το teaser που κυκλοφόρησε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here