Όλος ο πλανήτης έχει συνδυάσει την πασίγνωστη τραγουδίστρια, Mariah Carey, με τα Χριστούγεννα και όχι άδικα, αφού το No1 hit της “All I Want For Christmas Is You” βρίσκεται στην κορυφή για άλλη μια χρονιά.

 

MARIAH CAREY: ΤΟ “ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU” ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

 

Όλος ο πλανήτης έχει συνδυάσει την πασίγνωστη τραγουδίστρια, Mariah Carey, με τα Χριστούγεννα και όχι άδικα, αφού το No1 hit της “All I Want For Christmas Is You” βρίσκεται στην κορυφή για άλλη μια χρονιά.

Συγκεκριμένα, για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα το «All I Want for Christmas Is You» παραμένει στο νούμερο ένα των Top 100 τραγουδιών της λίστας Christmasy Rolling Stone.

Mariah Carey: Το "All I Want For Christmas Is You" ξανά στην κορυφή

Το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ συγκεντρώνει 50 εκατομμύρια ροές ήχου και 13.400 πωλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από την 18η Δεκεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αν και πρόκειται για το πιο γνωστό και διεθνώς επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που γράφτηκε από τα 1990s ως τις μέρες μας, το αξιοπερίεργο με το “All I Want For Christmas Is You” είναι ότι δεν είχε μπορέσει να καταμετρηθεί ως επιτυχία στην Αμερική του 1994, καθώς οι τότε κανόνες των charts δεν το αναγνώριζαν ως «εμπορικό single».

Το «Rockin Around the Christmas Tree» της Μπρέντα Λι, που κυκλοφόρησε αρχικά το 1958, είναι στη δεύτερη θέση με σχεδόν 45 εκατομμύρια ροές ήχου.

Το «Jingle Bell Rock» του Μπόμπι Χελμς, το «A Holly Jolly Christmas» του Μπερλ Ιβς και το «It’s the Most Wonderful Time of the Year» του Άντι Ουίλιαμς συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως και τα υπόλοιπα τραγούδια της πεντάδας δεν είναι τα “Christmas Classics” που ακούμε παντού κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Όμως αδιαμφισβήτητα, η Mariah Carey, με την τεράστια επιτυχία της “All I Want For Christmas Is You”, έχει καταφέρει να γράψει ιστορία, κάτι που και η ίδια αναγνωρίζει, καθώς έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο στα social media, λέγοντας πως ποτέ δεν θεώρησε την επιτυχία αυτή δεδομένη και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της.

Ακούστε το “All I Want For Christmas Is You”, το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που συνεχίζει να κατακτά τα charts:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here