Η Κύπρος κλέβει τις εντυπώσεις στις πρόβες της Eurovision και, μάλιστα, τερμάτισε πρώτη στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

 

Η ΚΥΠΡΟΣ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗ EUROVISION

Η Έλενα Τσαγκρινού θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του Πρώτου Ημιτελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Κύπρος: Πρωτεία στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων

Η Κύπρος αναδείχθηκε πρώτη στη βαθμολογία των δημοσιογράφων που παρακολούθησαν στο «Rottedram Ahoy» το δεύτερο γύρο προετοιμασιών για τους ημιτελικούς του φετινού διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Μαΐου η Έλενα ανέβηκε Τσαγκρινού για δεύτερη φορά στη σκηνή και, για ακόμα μια φορά, απέσπασε θετικά σχόλια και κριτικές τραγουδώντας το «El Diablo», το single με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021.

Μάλιστα, στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων που βλέπουν ολόκληρες τις πρόβες από το press room, η συμμετοχή της Κύπρου τερμάτισε πρώτη στην ψηφοφορία για τον Πρώτο Ημιτελικό, στον οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος την Τρίτη 18 Μαΐου.

Αυτή τη στιγμή τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν στην Έλενα Τσαγκρινού τη δεύτερη θέση στον ημιτελικό και την έκτη στον τελικό. Παράλληλα τα επίσημα videos από τις πρόβες της έχουν ανέβει στα trends στο YouTube ανά την Ευρώπη.

Εκτός από τις πρόβες στο «Rottedram Ahoy», η εκπρόσωπος της Κύπρου συνεχίζει το μπαράζ συνεντεύξεων σε μέσα ενημέρωσης από διάφορες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here