Ο Justin Bieber δημιούργησε ένα μαγευτικό σκηνικό στη μέση ενός δάσους για τις ανάγκες της σειράς του Vero. Στο ατμοσφαιρικό κλίμα της εξοχής, ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε ζωντανά τα singles «Hold On» και «Anyone» από το νέο άλμπουμ του «Justice».

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Η εμφάνιση του τραγουδιστή βιντεοσκοπήθηκε σε ένα απομονωμένο σκοτεινό δάσος στο Λος Άντζελες, που φωτιζόταν από γυάλινους μονόλιθους κόκκινου χρώματος, μία εικόνα που δημιουργούσε έντονη αντίθεση με τις πράσινες και τις αστραπές φωτός που έπεφταν πίσω από τον pop star και την μπάντα του.

Justin Bieber: Σε ένα απομονωμένο σκοτεινό δάσος τραγούδησε «Hold On» και «Anyone»

«Μου αρέσει να συνεργάζομαι με το Vevo για τη δημιουργία αυτών των Official Live Performances», δήλωσε ο Justin Bieber, ο οποίος κυκλοφόρησε χθες (26/03) την «Triple Chucks Deluxe» έκδοση του νέου άλμπουμ του «Justice».

«Το Vevo είναι κομμάτι όλων των βίντεο που έχω κυκλοφορήσει από την αρχή και αισθάνομαι τόσο ευλογημένος που τους έχω να με υποστηρίζουν Ναι για πάνω από μία δεκαετία», πρόσθεσε.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε αυτές τις αποκλειστικές παραστάσεις για τους θαυμαστές του Justin σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο JP Evangelista, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Περιεχομένου, Προγραμματισμού και Marketing του Vevo.

«Από τότε που κυκλοφόρησε το “Baby” το 2010 συνεργαζόμαστε στενά με τον Justin στα πολυάριθμα βίντεο που κυκλοφορεί και τον έχουμε παρακολουθήσει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου», συνέχισε.

«Αυτές οι εμφανίσεις που μαγνητοσκόπησε για εμάς φανερώνουν ότι έχει τελειοποιήσει την τέχνη του και την ωριμότητα του και ότι έχει εξελίξει τον ήχο του ως καλλιτέχνης. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με αυτό που καταγράψαμε καθώς η δυνατότητά μας να συνεργαζόμαστε τόσο στενά και δημιουργικά με έναν καλλιτέχνη είναι το κλειδί στο τελικό προϊόν», τόνισε.

Δείτε την εμφάνιση του Justin Bieber στη σειρά «Official Live Performances» του Vevo παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here