Τι συμβαίνει όταν η μουσική συνδυάζεται με καινοτόμες ιδέες και φρέσκια καλλιτεχνική οπτική; Ήρθε η εποχή για κάτι καινούριο, που υπόσχεται να σας εκπλήξει. Η έμπνευση ακούει στο όνομα της Finix Records και τα τραγούδια που θα σας μείνουν αξέχαστα φέρουν την υπογραφή της.

FINIX RECORDS: ΜΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

 

Η Finix Records είναι μια νέα δισκογραφική εταιρεία που δημιουργήθηκε με αγάπη για τη μουσική και τους καλλιτέχνες. Ιδρυτές της είναι ο Δημήτρης Μουστάκας και ο Γιάννης Παρμαξίδης. Στο ξεκίνημα της εταιρείας, ο Θέμης Αδαμαντίδης κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι “Αυτό το Λίγο”, που μέχρι τώρα κλέβει τις εντυπώσεις με 1,324,029 προβολές στο Youtube.

Finix Records: Η νέα εταιρεία, που αλλάζει τους κανόνες της ελληνικής δισκογραφίας

Finix Records: Η νέα εταιρεία, που αλλάζει τους κανόνες της ελληνικής δισκογραφίας

Απώτερος στόχος της FINIX records είναι να εγκαθιδρύσει τη νέα εποχή της δισκογραφίας, θέτοντας ξανά τον καλλιτέχνη στο κέντρο των προτεραιοτήτων, παρέχοντας του ποιοτικές υπηρεσίες και μεθοδική υποστήριξη, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καριέρα του, στην προβολή και την εξέλιξή του.

Finix Records: Η νέα εταιρεία, που αλλάζει τους κανόνες της ελληνικής δισκογραφίας

Για την FINIX records η Μουσική είναι μία και ο καλλιτέχνης είναι καλλιτέχνης ανεξάρτητα από το είδος που εκπροσωπεί. Βάσει της παραπάνω φιλοσοφίας, η εταιρεία σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του Λαϊκού τραγουδιού αλλά και στον ευρύτερο χώρο της ποπ μουσικής, προωθώντας κυρίως νέα ταλέντα.

Social Media Finix Records

Youtube https://www.youtube.com/channel/UC5v6QmK7AgdJSiEMdiapOwA

Facebook
https://www.facebook.com/finixrecords

Instagram
https://www.instagram.com/finixrecords/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here