Λίγα εικοσιτετράωρο πριν από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision και τα στοιχήματα παίρνουν φωτιά. H διοργάνωση φέτος αναμένεται διαφορετική, εξαιτίας και της απουσίας κοινού. Πώς διαμορφώνονται, όμως, μέχρι τώρα τα στοιχήματα;

ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Αν και μέχρι το Σάββατο, Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονταν σχετικά ψηλά στην στοιχηματική απόδοση, φαίνεται ότι οι πρόβες των “5 Μεγάλων” άλλαξαν πολλά.

Eurovision: Ανατροπή στα στοιχήματα - Ποιες χώρες εκτοξεύονται στα φαβορί

Γαλλία, Ιταλία, αλλά και η διοργανώτρια χώρα Ολλανδία, μετά από τις πρόβες τους εντυπωσίασαν το κοινό. Ενώ όλοι περίμεναν τη συμμετοχή της Μάλτας να θεωρείται το ακλόνητο φαβορί, πέρασε τρίτη στις θέσεις των προβλέψεων!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Rotterdam Ahoy και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 18 και 20 Μαΐου και τον τελικό στις 22 Μαΐου 2021.

Τις τελευταίες ημέρες, πολλές χώρες έχουν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision 2021 για την πρώτη και δεύτερη πρόβα, με την Ελλάδα και τη Stefania να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η χώρα μας βρίσκεται μέσα στη 10αδα των στοιχημάτων.

Οι συμμετοχές της «Eurovision» που μάς εντυπωσίασαν, παραξένεψαν αλλά και αυτές που μάς έκαναν να… γελάσουμε. Αναμεσά τους, φυσικά, και το ελληνικό «S.A.G.A.P.O» του Μιχάλη Ρακιντζή.

Η EBU έχει ανακλοινώσει τη σειρά εμφάνισης των 16 και 17 χωρών που θα εμφανιστούν αντίστοιχα στον Α και Β Ημιτελικό της 65ης Eurovision. H Stefania θα ερμηνεύσει το «Last Dance» στη σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ στην τέταρτη θέση του Β Ημιτελικού, ενώ η Κύπρος θα εμφανιστεί στον Α Ημιτελικό στην 8η θέση.

 

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ EUROVISION

Δικαίωμα ψήφου στον Α Ημιτελικό της Eurovision 2021 έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον Ημιτελικό, μαζί με τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Η σειρά εμφάνισης στον Α Ημιτελικό, την Τρίτη 18 Μαΐου 2021:

1. Λιθουανία
2. Σλοβενία
3. Ρωσία
4. Σουηδία
5. Αυστραλία
6. Βόρεια Μακεδονία
7. Ιρλανδία
8. Κύπρος
9. Νορβηγία
10. Κροατία
11. Βέλγιο
12. Ισραήλ
13. Ρουμανία
14. Αζερμπαϊτζάν
15. Ουκρανία
16. Μάλτα

Στον Β Ημιτελικό, δικαίωμα ψήφου έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό αυτό, μαζί με τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Η σειρά εμφάνισης στον Β Ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13. Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία

Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον Μεγάλο Τελικό (δέκα από κάθε ημιτελικό, η «οικοδέσποινα» Ολλανδία και οι Big Five), θα ανακοινωθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here