Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα η νέα δουλειά της Έλλης Κοκκίνου, ένα album με υπέροχα τραγούδια, που εκφράζουν την πιο ώριμη και δημιουργική περίοδο στην καριέρα της.

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

H αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου ολοκληρώνει το δέκατο album κατά σειρά album της καριέρας της με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Έλλη Κοκκίνου: Στο νέο της άλμπουμ επανακυκλοφορεί ένα τραγούδι με συναισθηματική αξία

Η Έλλη έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2021 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος του σπουδαίου δημιουργού.

“Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε οτι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό! Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν …”

Το “Κάποια Μέρα” κυκλοφορεί στο YouTube μέσω visualiser που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here