Ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια της Ελένη Βραχάλη ερμηνεύει η Δήμητρα Γαλάνη στο πρώτο singe από τη συλλογή για τα 20 χρόνια της στιχουργού στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Πρόκειται για το τραγούδι «Ο Βυθός Σου».

 

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΕΡΝΗΜΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ «Ο ΒΥΘΟΣ ΣΟΥ»

«Ο Βυθός Σου», ένα από τα πιο διαχρονικά και επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 2004 σε πρώτη εκτέλεση από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική. Σήμερα, 17 χρόνια μετά, έχουμε την τύχη να το ακούμε ξανά, από την Δήμητρα Γαλάνη, μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες.

Δήμητρα Γαλάνη: Ερμηνεύει το «Ο Βυθός σου» για τα 20 χρόνια της Ελένης Βραχάλη στη μουσική

Στην εμβληματική συλλογή, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους προσεχείς μήνες.

Η ίδια Ελεάνα Βραχάλη αναφέρει: «20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι… Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί δικό σου”…».

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here