Ο Θέμης Αδαμαντίδης σημειώνει ρεκόρ με το νέο του τραγούδι με τίτλο “Αυτό το Λίγο” καθώς ήδη από το πρώτο 24ωρο ξεπέρασε τις 220.000 προβολές στο YouTube.

 

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ “ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ”

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σημειώνει ρεκόρ με το νέο του τραγούδι με τίτλο “Αυτό το Λίγο” καθώς ήδη από το πρώτο 24ωρο ξεπέρασε τις 220.000 προβολές στο YouTube.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής με τη γνήσια λαϊκή φωνή εχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του και έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιες επιτυχίες. Παρ’ όλα αυτά, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν απαναπαύεται και απόδειξη είναι το νέο του κομμάτι, η μπαλάντα με τίτλο “Αυτό το Λίγο”, που -όπως είχαμε προβλέψει- έγινε επιτυχία από το πρώτο 24ωρο.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ρεκόρ προβολών για το νέο του κομμάτι "Αυτό το Λίγο"

Η μουσική του Κωνσταντή ντύνει ιδανικά με τη μελωδία της τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου που όπως προδίδει ο τίτλος μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και «Αυτό το λίγο» που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Επάξια το videoclip έρχεται να συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η πραγματική αγάπη δοκιμάζεται διαρκώς από τις τραγικές ανατροπές της ζωής, όμως αντί να καταστραφεί καταφέρνει να νικήσει τα πάντα και να βγει πιο δυνατή.

Το τόσο συγκινητικό αυτό αποτέλεσμα, κατάφερε να χαρίσει στον τραγουδιστή περισσότερες από 220.000 προβολές στο Youtube μέσα στο πρώτο 24ωρο.

Και, όπως ήταν αναμενόμενο μετά από μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας το videoclip έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές, ενώ απολαμβάνει καθημερινά διθυραμβικές κριτικές.

Απολαύστε την υπέροχη μπαλάντα που ερμηνεύει ο Θέμης Αδαμαντίδης με τίτλο “Αυτό το Λίγο”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here