Το νέο άλμπουμ της Λάνα Ντελ Ρέι, Chemtrails Over The Country Club είναι γεγονός και οι θαυμαστές της δημοφιλούς τραγουδίστριας δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Η ΛΑΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 

Μετά το επιτυχημένο άλμπουμ, Norman F —— Rockwell, η Λάνα κάνει ένα διάλειμμα από τη ζωή στην Καλιφόρνια και ταξιδεύει στη χώρα στο νέο της άλμπουμ.

Νέο άλμπουμ για τη Λάνα Ντελ Ρέι: Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις παλιές λαϊκές ρίζες της Αμερικής

Αναφέροντας τη Φλόριντα, τη Νεμπράσκα και το Αρκάνσας, η 35χρονη καλλιτέχνιδα εξερευνά τις παλιές λαϊκές ρίζες της Αμερικής καθώς αντανακλά τη ζωή της και ποιες αποφάσεις οδήγησαν στη φήμη της.

Η Λάνα παραμένει στο θέμα του άλμπουμ, λέγοντας πώς η φήμη μπορεί να αλλάξει τους καλύτερους ανθρώπους και πώς μπορεί να μην αξίζει τον κόπο. Το Chemtrails Over The Country Club είναι ένα απλούστερο, μινιμαλιστικό συμπληρωματικό άλμπουμ σε σύγκριση με τον Norman F —— Rockwell.

Συνεχίζει με αναφορές σε κοινά θέματα αγάπης, πολυτέλειας και ελευθερίας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγαλοπρεπές και τολμηρό όσο το άλμπουμ του 2019.

Σύμφωνα με το thepostathens.com, το άλμπουμ δείχνει τις λαϊκές ρίζες της Λάνα, σε σύγκριση με την αισθητική της pop-rock. Δεν είναι υπερβολικά ισχυρό με όργανα και φωνητικά, επειδή δεν είναι απαραίτητο για τη Λάνα. Ο ήχος και η ιστορία της είναι αρκετά ισχυρά από μόνα τους.

Παρακάτω, δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here