Ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, που έχει διαγράψει μια μακρά διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού, ετοιμάζει μια μουσική βραδιά στο Mega και όπως τόνισε «εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο».

 

«ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ»

Στο πρόγραμμα θα είναι μαζί του και η Κατερίνα Στικούδη για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και λαϊκή τραγουδίστρια» είπε χαρακτηριστικά.

Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, είχα χάσει 11 κιλά»

Στη συνέχεια ο «ΛεΠά» αναφέρθηκε στον καλλιτεχνικό του βίο. «Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα πολύ αγάπη από τον κόσμο» υπογράμμισε.

 

«Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 0,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»

Όπως αποκάλυψε, όταν τραγουδούσε με την Άννα Βίσση το 1990 στο «Διογένης Παλλάς», για 11 μήνες δεν υπήρχε… διαθέσιμο τραπέζι. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Άντζελα Δημητρίου, για την οποία είπε ότι έγραψε το τραγούδι «Μα δεν πειράζει». «Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα. Είχα χάσει 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον συνάδελφό του, Τριαντάφυλλο. «Ο Τριαντάφυλλος είναι ότι βλέπεις στην τηλεόραση. Αυτό είναι. Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά, θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα χρόνων από τις πίστες. Πιστεύω ότι μπορεί να έφταιξε και αυτός» δήλωσε.

Τέλος, είπε ότι δεν εμπλέκεται στα προσωπικά της κόρης του, Κόνις, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here