Ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

 

Τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας.

Ο δημοφιλής συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας θα ανέβει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με μια μουσική παράσταση ευφορικών μουσικών του κόσμου, συναισθημάτων, θετικής ενέργειας και αγάπης.

Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια ξεχωριστή online συναυλία στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συνοδευόμενος από το εξαιρετικό του σχήμα του στήνει μια καλοκουρδισμένη μουσική γιορτή, στην οποία, μαζί με τα δημοφιλή τραγούδια της δισκογραφίας του, θα ακουστούν επιλεγμένες διασκευές από περασμένες δεκαετίες ενορχηστρωμένες με τον χαρακτηριστικό εξωστρεφή τρόπο του Κωστή Μαραβέγια.

Από το ντεμπούτο του Ραδιοπειρατής του 2003 μέχρι το Maraveyas Ilegál του 2007 και από το Welcome to Greece του 2009 μέχρι τη Λόλα του 2012 και το Κατάστρωμα του 2016 ο Μαραβέγιας δεν έχει σταματήσει να τραγουδά μικρές ιστορίες για την αγάπη και την ομορφιά του κόσμου, καταγράφοντας έτσι στιγμιότυπα από εικόνες και σκηνές της πραγματικής ζωής και συνθέτοντας ένα ιδανικό σάουντρακ με μοναδικές στιγμές για τον καθένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here