Το live της Ελένης Μενεγάκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου υπήρξε το γεγονός των ημερών στο Instagram και οι θαυμαστές τους απόλαυσαν τη μουσική βραδιά της Κυριακής 25/4 και με το παραπάνω.

 

«ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΟΣΗ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MEGA»

Tο live που έκαναν, μέσω της διάσημης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθησαν χιλιάδες followers και μέχρι το πρωί της Δευτέρας (26/4) ήταν στα πρώτα trends του Twitter. Η ξανθιά παρουσιάστρια, ήταν με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο, ενώ η κουμπάρα της είχε δίπλα τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος είχε και μία στιγμή αμηχανίας, όταν η Μενεγάκη τον ρώτησε αν έχει σχέση.

Live στο Instagram: H συνάντηση της Μενεγάκη με τη Θεοδωρίδου είχε μουσική και αποκαλύψεις

Η «ωραία Ελένη», μάλιστα, δεν δίστασε ν’ αναφερθεί και για πρώτη φορά στην έναρξη της συνεργασίας της με το Mega. Επιβεβαίωσε ότι η νέα της εκπομπή θα βγει νωρίς στον αέρα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες χρονιές που έκανε πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς. Είμαι έτοιμη με τρομερή όρεξη, όσο δε φαντάζεσαι» είπε με ενθουσιασμό. Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου τη ρώτησε τι έχει ετοιμάσει για την πρώτη εβδομάδα σχετικά με το μουσικό μέρος, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί. Ακόμη στήνουμε την εκπομπή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here