Η Finix Records οργανώνει διαδικτυακή συναυλία για τα κακοποιημένα παιδιά, παρουσιαστής της οποίας θα είναι το ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Φύλακας Άγγελος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πρόκειται για το «Ηχογράφημα Αγάπης» που υπόσχεται να σας ταξιδέψει στον ρυθμό του.

 

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor, μίλησε στο gossip-tv.gr για την μεγάλη διαδικτυακή συναυλία που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (2/4) στις 9 το βράδυ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο Φύλακας Άγγελος που βοηθάει παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση.

«Ηχογράφημα αγάπης»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τη διαδικτυακή συναυλία που θα παρουσιάσει

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη δική του εμπλοκή σε αυτό, τα συναισθήματά του αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά τα περιστατικά εις βάρος παιδικών ψυχών.

Στη μεγάλη αυτή διαδικτυακή συναυλία, που είναι παραγωγή της Finix Records, θα τραγουδήσουν ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Νάσια Κονιτοπούλου.

Το γύρισμα γίνεται στο Κτήμα Καρράς και σήμερα δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου όπου τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες και για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελική πρόβα, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να υποβληθούν σε τεστ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ευτυχής που ένα ακόμα όνειρό του γινόταν πράξη, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για αυτό το εγχείρημα που έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διασφάλιση ότι κανένα παιδί στο μέλλον δεν θα κακοποιείται. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αφοσιωθεί τα τελευταία τρία χρόνια στις δράσεις του Σωματείου Φύλακας Άγγελος του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

«Είναι μία διαδικτυακή συναυλία που έχω την τιμή και τη χαρά να την παρουσιάζω για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, την κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου και τον κύριο Θέμη Αδαμαντίδη όπως και όλους όσοι απαρτίζουν τη βραδιά αυτή και ο δεύτερος είναι ότι έχει σπουδαίο σκοπό» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here