Η αντίστροφη μέτρηση για τη διαδικτυακή συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο «Ηχογράφημα αγάπης έχει ήδη αρχίσει. Η Finix Records οργανώνει, λοιπόν, μια διαφορετική συναυλία με πρωταγωνιστές τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Οι συντελεστές της συναυλίες, τραγουδιστές και παρουσιαστής μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη συναυλία και πολλά άλλα. Ο κ. Αδαμαντίδης υποστήριξε πως η συναυλία δεν έχει μόνο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά και για να διασκεδάσει ο κόσμος. Για την καριέρα του είπε πως «από το τραγούδι έχω την αγάπη του κόσμου και κάποια τραγούδια που με έχουν σημαδέψει», ενώ μίλησε και για συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει με κάποιους καλλιτέχνες πριν σταματήσει το τραγούδι.

«Ηχογράφημα Αγάπης»: 2 Απριλίου η μοναδική διαδικτυακή συναυλία - Οι δηλώσεις των συντελεστών

Μίλησε και για την Δανάη, η οποία είναι ανιψιά του και είπε ότι δίνει χαρά στον κόσμο και καλή διάθεση. Η κυρία Παπαδοπούλου μίλησε για τις διαδικτυακές συναυλίες λέγοντας ότι χάνουν την επαφή με τον κόσμο, αλλά είναι απαραίτητες για να βοηθηθούν εκείνοι που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως τα κέρδη θα αποδοθούν στο σωματείο που έχει σκοπό να είναι δίπλα σε κακοποιημένα παιδιά και να στηρίξει την επόμενή τους μέρα. Αναφέρθηκε και στο «Survivor», αλλά κα σε μια πιθανή συμμετοχή του στο «All star», ενώ δήλωσε πως συγκρίνοντας την παρουσίαση με την υποκριτική, η πρώτη δεν είναι εύκολη και η δεύτερη τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση για τα Media μόνο στην Ελεύθερη Ενημέρωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here