Ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζει τη μεγαλύτερη live streaming συναυλία σε παγκόσμια αναμετάδοση. Απόψε, Σάββατο 26/12 στις 21.00, θα μας τραγουδήσει για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ LIVE STREAMING ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζει τη μεγαλύτερη live streaming συναυλία σε παγκόσμια αναμετάδοση. Το Σάββατο 26/12 στις 21.00 θα μας τραγουδήσει για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

Το Σάββατο λοιπόν, 26/12 στις 21:00, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, θα μας χαρίσει μια μοναδική live streaming συναυλία από την «Ακτή Πειραιώς».

Ο Γιώργος Σαμπάνης στη μεγαλύτερη live streaming συναυλία

Ο τραγουδιστής μας προσκαλεί στην πιο μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live παγκόσμια αναμετάδοση και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω στους γνώριμους δρόμους της διασκέδασης και της παρέας για να τραγουδήσουμε μαζί παλιές και νέες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται με το κοινό!

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την 13μελη μπάντα του θα μεταφέρει στα σπίτια μας την ενέργεια και την ατμόσφαιρα μιας μοναδικής συναυλίας μέσα από 6 κάμερες και online visual effects σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκάνιου. Μπορεί οι συνθήκες λόγω της πανδημίας και του lockdown να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο.

Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

Μπορεί λοιπόν η διασκέδαση μας να έχει αλλάξει λόγω της πανδημίας και του lockdown και ακόμα και οι χριστουγεννιάτικες γιορτές μας να μην είναι όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει ίδια. Ίδια παραμένει και η ανάγκη για βοήθεια και αλληλεγγύη.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός STEPS, έχει ως στόχο τη βοήθεια σε ανθρώπους που ζουν στους δρόμους, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε φαγητό, συμβουλευτική, ψυχαγωγία, πρώτες βοήθειες, υγιεινή. Τελικός στόχος του Οργανισμού είναι να παρέχει στους ανθρώπους αυτούς τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ή/και να εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να είναι αυτόνομοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here