Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε οργισμένος από τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού και επεσήμανε πως η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» παρερμήνευσε την τοποθέτηση του για τη σεξουαλική παρενόχληση. Της ζήτησε. μάλιστα, να του απολογηθεί. Πώς, όμως, αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού;

 

Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο Ζαφείρης Μελάς είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» τα εξής: «Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου. Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε», δήλωσε ακόμα, προσθέτοντας: «Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού, γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη».

Ναταλία Γερμανού: «Δε βλέπω τον λόγο να ζητήσω συγνώμη στον Ζαφείρη Μελά»

Λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής της, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη συγγνώμη που θέλησε από εκείνη ο λαϊκός τραγουδιστής. «Έχω και μια συγγνώμη να ζητήσω! Δεν πρέπει να ζητήσω μία συγγνώμη στον κύριο Ζαφείρη Μελά γιατί με μάλωσε πάρα πολύ; Είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ύστερα από λίγο, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά και εξήγησε το γιατί. «Έχω ζητήσει πολλές φορές στη ζωή μου συγγνώμη και θα το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λέξη ιερή», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού, προσθέτοντας: «Ειλικρινά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή».

«Ο κύριος Μελάς, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε αυτά ακριβώς που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό», υπογράμμισε στη συνέχεια και εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε. «Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. I’ m sorry but I’ m not sorry. Δε θέλω, δεν το νοιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δε μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ποτέ», ανέφερε ακόμα η καταξιωμένη παρουσιάστρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here