Το παλάτι απαντά στην κοινή συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ με στοιχεία για την κάκιστη συμπεριφορά της Δούκισσας προς τους εργαζομένους.

 

«Η MEΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΜΑΣ ΑΣΚΟΥΣΕ BULLYING»

Όπως ισχυρίζονται πηγές στην εφημερίδα Times, η Μέγκαν Μαρκλ λίγο μετά τον γάμο της με τον Χάρι, ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που ξεσπούσαν σε κλάματα.

Μέγκαν Μαρκλ: «Χειριστική και συναισθηματικά σκληρή», λένε οι εργαζόμενοι στο παλάτι

Δύο άτομα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αποχώρησαν από το Παλάτι, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ τον είχε εξευτελίσει. Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η Δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος την χαρακτήρισε: “χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”.

Σύμφωνα με τους Times, ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού έκανε αναφορά αυτής της στάσης τον Οκτώβριο του 2018 και τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων. «Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ “μπήκε” στη βασιλική οικογένεια, οι βοηθοί της παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here