Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εφημερίδα Real News και τη Νίκη Κώτσου όχι μόνο για την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 αλλά και για τις καταγγελίες που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

«Είναι η πρώτη μου προσπάθεια στην παρουσίαση και ομολογώ ότι είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία», δήλωσε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής σου» που πρόκειται να παρουσιάσει και κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου.

«Οι ηθοποιοί περνάμε μόνο δύσκολα. Τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα», παραδέχεται στη συνέχεια η Μαριάννα Τουμασάτου για τον κλάδο της. Παράλληλα, η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στις κλίκες που υπήρχαν πάντα στον χώρο της υποκριτικής τέχνης με άκρως αποκαλυπτικό τρόπο.

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ

 

«Υπήρχαν κλίκες, οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές κάθε είδους. Είτε λεκτικής είτε σεξουαλικής βίας, οποιασδήποτε μορφής βίας. Έκαναν ανταλλαγή διαστροφών και μεσουρανούσαν.

Βρίσκονταν στον αφρό της θάλασσας. Μόνο που στον αφρό ξέρουμε πολύ καλά τι επιπλέει. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα θα μπει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο», υπογράμμισε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Τέρμα με όλα αυτά τα αποβράσματα», πρόσθεσε στη συνέντευξή της, ενώ δήλωσε ότι η ίδια δεν έπεσε ποτέ θύμα παρενόχλησης ή βίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here